Posted by: teamayam | October 29, 2008

padang rumput biler??

asyik2 main futsal, futsal, futsal, futsal… bila korang nak main kat padang?

alooo manager, takde improvement lar, kumpul ahli, lawan sama sendiri dulu la kat padang.

kalu tak kita main coriolis piping kat jetty…. huhuhuhuhuhuh

Advertisements
Posted by: teamayam | October 29, 2008

Team Ayam V Borneo Tigers

striker yang tak berapa boleh harap tak score ka? atau tak main?

 

Team Ayam won 7 – 4. JuOn scored most of the goal. One by Sabri. Yang lain tak ingat dah.

 

Star of the day is Hendra. For coming 10 minutes after the match ended.

 

Statistic

Played 1 Win 1 Draw 0 Lost 0

Posted by: teamayam | October 20, 2008

announcement

bad news: hendra cant provide us the ‘katak’ jersey. have to look another options

*friendly match will be held this week; 25th Oct. team members, be fit

good news: man utd in a good form, rooney on fire! haha

Posted by: teamayam | October 16, 2008

Another chicken made a mistake.. half mistake.

Engagement Teeny and Zukry
Sedang berfikir “adakah saya telah buat pilihan yang betul..”

Engagement Teeny and Zukry

Posted by: teamayam | June 28, 2008

Kejohanan Futsal Labuan

Team Ayam akan menyertai Kejohanan Futsal Anjuran Kementerian Belia Dan Sukan untuk mewakili Labuan Ke Kuala Lumpur.

Senarai Pemain yang terpilih adalah seperti berikut. Pertandingan akan dilangsungkan pada 5-6 July 2008 ni. Bagilah sokongan anda. (psst: tempah tiket awal2 ke kuala lumpur jika ingin melihat mereka beraksi di sana)

Nama Pasukan : Team Ayam
Target Kejohanan: Juara

Analysis SWOT:
Kekuatan Pasukan (strength): Ada pemain veteran.
Kelemahan (weakness): Pemain veteran suka buat lawak bodo.
Peluang (Oppurtinity) : Pemain veteran suka naik atas nak score gol.
Threat (Ancaman) : Pemain veteran lepas naik atas malas nak turun bawah.

Pemain:
Syed © 25 mil
Sabri. 30 mil
Chiam. 22 mil
Mawi. 23 mil
Zameer. 23 mil
Hanif. 22 mil
Amir 28 mil.

Mereka Jauhi Dadah. Anda Bagaimana?

(Zukry, aku rasa baguih juga kita buat fantasy football untuk mereka ni.)

By Muhiddin Sohod

Posted by: teamayam | June 26, 2008

Team Ayam first time at the new Futsal court

Team Ayam were playing at the new Futsal Court in Tanjung Purun for the first time yesterday evening. As usual, team members came late. We played for 2 hours and the closing match was between The Rest Of The World Best 6 Vs UTM 4+2.

DSC01000

Team Ayam 25 June 2008

Team Ayam 25 June 2008

Team Ayam 25 June 2008
Posted by Haniff.

 

Posted by: teamayam | June 25, 2008

Team Ayam logo – concept proposal

Design 1

Design 2

Design 3

 

Posted by Haniff

Categories